Дрон SJRC F11 Pro с 4К камера

Ако търсите GPS дрон като DJI Mavic Air или Mavic 2 Pro, но цената ви се вижда висока, може да закупите дрон SJRC F11 Pro, който има същите характеристики като DJI Mavic, но е на много по-ниска цена.

SJRC F11 4K Pro GPS 5G WIFI FPV RC Drone Two Batteries with Bag

Този съвсем нов интелигентен сгъваем дрон е снабден с мощна камера и интегриран GPS модул, който осигурява стабилно управление на полета. Да не забравяме да споменем, че дронът SJRC F11 Pro се предлага и с интелигентна полетна батерия, която ви държи под контрол по отношение на състоянието на полетното си време, както и разстоянието. Технологията се развива с бързи темпове, както и дроновете. Преди да бъдат представени безпилотни самолети на потребителския пазар, те са били трудни за полети и са били запазени за най-богатите хора и частни пилоти, които са могли да си ги позволят.

В днешно време безпилотните апарати като SJRC F11 Pro са станали много по-лесни и опростени, отколкото дори за начинаещи, които не са имали опит в полета, могат да се научат как да летят с такъв. Събрахме задълбочен преглед на дрона SJRC F11 Pro, за да помогнем на купувачи като вас да вземат информирано решение. В тази статия за преглед ще научите подробности за квадрокоптера. Като се има предвид това, нека се потопим в детайлите.

 

Качество на изработка и дизайн

Този квадрокоптер е изработен от висококачествен алуминий, който предлага впечатляваща защита срещу удар. Особено ми харесва как този дрон разполага със сгъваеми моторни рамена, които са проектирани подобно на DJI Mavic Pro. Не само това, когато дронът е сгънат, той осигурява защита на вътрешните му компоненти и го прави много безопасен за пътуване по целия свят. Ако сте запален пътешественик, ще разберете, че уникалният дизайн на дрона SJRC F11 Pro се фокусира върху преносимостта, като същевременно ви предлага възможността да създавате прецизни снимки и видеоклипове. Всяко моторно рамо е оборудвано с LED светлини, които помагат за визуални цели. Батерията е разположена в горната част, която може лесно да се сменя, ако искате да продължите да летите с дрона. За някои от читателите, които се чудят какво по дяволите е „гореща смяна“ – това означава, че можете да сменяте батерията, докато е гореща и активна, с прясно заредена батерия.

По отношение на дизайна, дронът SJRC F11 Pro е малко по-голям от ръката ви и е малко по-малък от DJI Mavic Pro. Една от основните дизайнерски характеристики, които този дрон представя на масата, са безчеткови двигатели. Тези двигатели издържат по-дълго и осигуряват превъзходна производителност, която поддържа дрона да работи професионално. В допълнение към това, дронът е интегриран с GPS / GLONASS модул, който го трансформира в интелигентен  дрон.

 

Полет

В следващия раздел на прегледа на безпилотния самолет SJRC F11 Pro ще говорим за неговите летателни характеристики. Запознаване с това как ефективността на дрона е един от най-важните фактори за закупуване, когато става въпрос за пазаруване на скъпи квадрокоптери. Дронът SJRC F11 Pro се предлага с тристепенен режим на скорост: ниска скорост, средна скорост и висока скорост. По подразбиране дронът ще бъде на ниска скорост, за да могат начинаещите да научат основите на управлението на полета. След като разберете основите, можете да настроите режима на по-висока скорост, за да изпитате истинското представяне на дрона.

SJRC F11 4K Pro and Roku F11 GIM - Same Drone, very different prices

С максимална производителност, дронът SJRC F11 Pro е изненадващо ефективен при съпротивление на скоростта на вятъра до ниво 4. Това го прави много привлекателен за полет на открито. В допълнение към това, батерията е проектирана да доставя енергия по-ефективно. С едно зареждане осигурява до 28 минути полетно време. Като се има предвид това, дронът има и максимално полетно разстояние до 1500 метра.

От гледна точка на ефективността, този дрон осигурява впечатляващо време за реакция благодарение на честотен сигнал от 2,4 GHz между предавателя и квадрокоптера. Освен това предавателят използва 5G технология, за да предостави пълни, безупречни възможности за по-точно видео от камерата на дрона директно към вашето мобилно устройство в 4К качество. Истинските кадри се съхраняват на microSD картата. Препоръчваме ви да закупите или 32GB MicroSD карта, или 64GB microSD карта.

Характеристика

Вярвате или не, дронът SJRC F11 Pro е пълен с много функции. Интелигентните режими на полет са най-забележителната характеристика, която значително улеснява целия полет за начинаещи. Има четири интелигентни режима на полет, от които можете да избирате: Gesture Mode, Follow Me, Orbit Mode и Waypoint Mode. Те са напълно функционални и се представят достатъчно добре за цената на която може да закупите дронът SJRC F11 Pro. Нека открием как можете да използвате тези интелигентни режими на полет.

Режим на жестове

В този интелигентен режим на полет можете да командвате дрона, като използвате движението на ръката си. Той ще има максимално разстояние до 30 метра и минимално разстояние от 10 метра. Махнете на дрона, за да го изведете напред. Оформете V-образна форма, за да заснемете селфи снимки.

Режим Следвай ме

Sjrc f11 4k pro модернизирани 2 оси кардан подвес версия 1.2 km pfv трансфер на 4k камера hd gps автоматичен режим и връщане срещу sg906 pro 2 поръчка ~ Продажба \ Prasno-Product.cyou

Искали ли сте някога да документирате самостоятелното си пътуване, без да е необходим втори оператор на безпилотен самолет? Тогава не търсете повече, защото дронът SJRC F11 Pro е оборудван с възможности за режим Следвай ме. В този режим дронът ще ви следва навсякъде, където отидете, докато записвате видеоклипа.

 

 

Режим на орбита

В този интелигентен полетен режим дронът ще извърши 360-градусова орбита около обект. Той е известен като Режим на интерес. Можете да се възползвате от тази функция, като изпълнявате 360-градусови видеоклипове на круизен кораб или интересна конструкция, която предлага пълно и завладяващо изживяване.

Режим Waypoint

Това е един от любимите ми интелигентни режими на полет. Можете да персонализирате своя път на полета. Ето как работи, управлявате дрона и пускате точка по пътя, по който бихте искали да премине. След като сте доволни от траекторията на полета, просто натиснете старт и дронът ще започне да лети по траекторията на полета, докато записва видеото за вас. Една от предимствата, които този интелигентен полетен режим предлага е, че той опростява всички полетни операции вместо вас.

Дистанционно

SJRC F11 4k Pro Review In 2021 (changes From The F11 Pro?)

В този последен раздел на прегледа на безпилотния самолет SJRC F11 Pro представяме дистанционното управление. На пръв поглед това е много професионално проектирано дистанционно управление за интелигентен дрон на камерата. Няма съмнение за това. Той дори се предлага с две сгъваеми рамена, които са удобни за боравене и ви осигуряват максимално сцепление, докато управлявате дрона. Освен това бутоните са елегантно проектирани, за да бъдат достатъчно прости за начинаещи, за да разберат и управляват безпилотния самолет с лекота. Дистанционното управление за дрон SJRC F11 Pro използва своята уникална батерия, което означава, че не е необходимо да купувате батерии тип АА. Когато дистанционното управление е напълно заредено, то ще осигури време за работа до приблизително три до четири часа. Което е доста добре за дистанционно управление от начално ниво. Да не забравяме да споменем, че се предлага със сгъваем държач за монтиране за смартфони. Можете лесно да поставите вашия смартфон и да активирате видео на живо в реално време. Лостовете са внимателно разположени, за да осигурят прости и лесни контроли за начинаещи. Когато дистанционното управление не се използва, просто го сгънете и го пъхнете в раницата си.

Клиентски опит

Със среден рейтинг от 4,2 от 5 в Amazon, 65% от него се състои от 4-5 звездни отзива. Тези, които са закупили безпилотния самолет SJRC F11, са доволни от неговите характеристики, особено GPS и компактните му размери, като се има предвид достъпната му цена. Потребителите също обичат продължителността на живота на батерията и колко лесно е да летите, особено ако сте начинаещ летец на безпилотен самолет.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *