Дрон SG906 PRO2 Beast

Има много добри неща за този дрон и една от най-добрите му характеристики е цялостният му дизайн. Това определено е един от най-добре изглеждащите безпилотни летателни апарати на пазара, който ми напомня за по-напредналия Hubsan Zino Pro.

Дронът е с компактен сгъваем дизайн, което го прави чудесен за носене и добър дрон за пътуване. Той не е много голям дрон и се предлага със собствена чанта за носене, което винаги е плюс, тъй като ви спестява пари от необходимостта от закупуване на отделна чанта за дрон.

zračna luka kratkoća daha Pigment sg906 pro 2 3 axis -  livelovegetoutside.com

Дронът има изцяло черна цветова схема и има LED светлини на всяко от роторните си рамена. Тези светлини не са достатъчно ярки, за да летят през нощта, но служат за няколко цели, мигат по определени начини, когато дронният компас е напълно калибриран (нещо, което трябва да направите преди всеки полет) и помагат за отстраняване на проблеми, които може да има с дрона.

Друга усъвършенствана характеристика на този безпилотен самолет е, че се предлага с безчеткови двигатели. Повечето безпилотни самолети в този ценови диапазон имат по-ниските четкови двигатели.. Безчетковите двигатели позволяват на безпилотния самолет да лети по-гладко и да се завърта по-точно и дори позволява на безпилотния самолет да остане стабилен, ако е ветровито.

Те също така издържат по-дълго, по-ефективни са и позволяват на безпилотния самолет да лети по-бързо. Този дрон се предлага с няколко скоростни режима, които ще ви позволят да тествате своите летателни умения, когато станете по-уверени.

Дронът се предлага с двойни GPS системи, които му осигуряват допълнителни предимства, като проследяване на дрона в приложението и позволяващи автономните режими на полета на дрона и функцията му за автоматично връщане вкъщи.

Отдолу има и сензор за оптичен поток, който ще ви позволи да управлявате дрона в области, където GPS сигналът не е толкова силен.

Drone Sg906 Pro 2 Gps с 3-осово самостабилизирующимся карданом Wifi Fpv 4k  Camera Dron Brushless Drone Quadcopter Zll Beast Sg906pro < магазин ~  Moderen-Premiya.cam

Той има време за полет около 26 минути, което е много добре за дрон, който струва по-малко от 500 лева. Причината за над средното време за полет е, защото се захранва от 7.6v 3400 mAh литиево-полимерна батерия.

Що се отнася до дистанционното управление на дрона, той има опростен дизайн, има извити ръбове, така че е удобно да се държи и бутоните са ясно обозначени, така че да знаете какво правят.

Има държач за смартфон, който се изважда отгоре и има хубав LED екран в долната част, който показва данни за дрона. Контролерът се захранва от 4 AA батерии, които не са включени в пакета за дрон, така че ако решите да закупите този дрон, не забравяйте да купите някои батерии за контролера.

Той има обхват на предаване около 1200 метра и използва 5G WiFi технология за поточно предаване на видео кадри. Така че ще ви е необходим 5G съвместим смартфон, за да управлявате този дрон. За да използвате функцията за дрон FPV, ще трябва да изтеглите приложението HFun Pro, това приложение е съвместимо със смартфони, работещи на Android 5 или по-нова версия и iOs 8 или по-нова версия.

Това е прилично приложение за безпилотни летателни апарати, което е доста лесно за използване и ви дава достъп до много повече функции като интелигентни режими на полет, възможност за полет с помощта на VR очила и множество режими на скорост.

SG906 Pro 2 има добра камера, особено за дрон, който струва по-малко от 500 лева. Една от усъвършенстваните функции на този дрон е, че камерата е стабилизирана от 3-осен кардан, което го прави един от малкото дронове, които се предлагат с такава функция в този ценови диапазон.

ZLRC Beast SG906 PRO 2 Review - 4K Camera RC Drone at $159.99

Той може да записва видеозаписи в 4k при 25fps и качеството е доста прилично, въпреки че дори и при карданната система, ще забележите малко изкривяване като ефект желе, но е по-добро от много други дронове в ценовия диапазон.

Нещо друго, което искам да спомена, е, че на дрона има слот за micro SD карта, ако искате да записвате видеоклипове с най-добрата резолюция, ще трябва да го запишете локално на бърза micro SD карта, вместо през WiFi на вашия смартфон .

Качеството на изображението също е доста добро и се заснема в 4K, което се равнява на около 8MP.

 

Други функции

Подобно на повечето съвременни безпилотни летателни апарати, ZLRC SG906 Pro 2 се предлага с няколко други функции, които ще направят по-приятно летене. Една от тези функции са автономни или интелигентни режими на полет, когато тези режими са активирани, можете да управлявате дрона напълно без ръце.

Тези режими на полет включват безпилотния самолет, който ви следва отзад, обикалящ около интересна точка или летящ по предварително зададена траектория на полета.

Полетът с тези интелигентни режими на полет ви позволява да се концентрирате върху правенето на по-добри видеоклипове и снимки. Други функции включват заснемане на видеоклипове и снимки чрез управление с жестове, функция за автоматично връщане към дома, която се активира, когато дронът е ниско зареден или излезе извън обхвата. Можете също да активирате тази функция ръчно, като натиснете бутона RTH на дистанционното управление

Дронът също има 3-скоростни режими и можете да използвате VR очила, които ще ви дадат по-завладяващо летене.

Полетно изпълнение

Дронът е лесен за експлоатация и лети добре, има добра възможност за зависване, благодарение на своя GPS и оптичен сензор за поток, а времето за полет е около 26 минути, което е много добро за цената му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *