Hubsan Zino 2 plus : Защо да купя този звяр?

Дрон Hubsan Zino 2 Plus с GPS 11

Дроновете са все по-популярна „играчка“ както за тийнейджъри, така и за възрастни. Hubsan Zino 2+ Plus е един от най-успешните. Много пъти обаче те могат да бъдат обезкуражени от високата си цена, която понякога, в случая на най-добре оборудваните модели, може лесно да надхвърли ценовия лимит от 2000 лв. Ето защо е добре да знаете за някои качествени дронове, за които не плащате толкова много. Последният модел е значително подобрен по отношение на живота на батерията и разстоянието за предаване на изображението. Дронът трябва да съчетава отлично качество на изображението, дълъг живот на батерията и изключително съотношение цена/качество.

Новият модернизиран Hubsan Zino 2+ идва с подобни спецификации и функции като дрон DJI Mavic Air 2. Той има обхват на полет от 9 км и до 35 минути полетно време, всичко това само за по-малко от 1500 лв..

Amazon.com: Hubsna ZINO 2 Plus Drone with 4k camera for Adults,Portable GPS drone for Beginner with 33mins Flight Time,Transmission 9 Km,3-axis Detachable Gimbal,Low Power Failsafe Mode, Hovering precision : Toys & Games

Неговата подвижна камера е в състояние да записва 4K видеоклипове с до 60fps и 1080P видеоклипове с до 120fps. Камерата има 3-осова механична стабилизация и HD предаване на изображение в реално време. Благодарение на видеопроцесора Ambarella H22 и сензора за изображения Sony 1/2.3″, Hubsan Zino 2+ твърди, че има отлична производителност при ниска осветеност. Съвместимостта на ND филтъра ще бъде приветствана от любителите на фотографията.Новият Hubsan Zino 2+ Plus е с размери 32,6 x 26 x 9,49 мм и тежи почти 1 кг, или 915 грама, за да бъдем точни. За съжаление е по-тежък от първата си версия (Hubsan Zino), която е обозначена с H117S. Освен това е четири пъти по-голям от новата версия на DJI, Mavic Mini. Що се отнася до батериите, Zino 2+ Plus е оборудван със същата батерия от 3800 mAh. Благодарение на оптимизираната технология за управление на батерията, Hubsan Zino 2+ Plus постига увеличаване на живота на батерията с 2 минути на базата на непромененото тегло на батерията. В същото време батериите ZINO2 и ZINO2+ могат да се използват универсално.

Според рекламираните спецификации, пакетът 4s/3800 LIPO осигурява до 35 минути живот на батерията. За сравнение, Mavic Air 2 има около 34 минути полетно време с много по-малка батерия (3s/3500mAh).

Hubsan Zino 2 remote controller

Както можете да видите на изображението по-горе, новото издание „Plus“ идва с подобрено дистанционно управление в сравнение с оригиналното Zino. В допълнение към разширения обхват на управление, то идва с вграден LCD дисплей. Екранът му показва постоянно данни за полета в реално време, като височина на полета, разстояние, време и оставащо ниво на батерията.

Режими

Освен това  HUBSAN Zino 2 plus е лесен за летене и лесен за управление с помощта на дисплея с по-висока яркост, който се вижда и на слънчева светлина. Той също така предлага три режима: GPS, оптичен поток и режим на позициониране. Позиционирането на оптичния поток осигурява прецизно и плавно задържане, двурежимно сателитно позициониране и стабилно задържане на закрито и на открито.

Размери и скорост

Предлага се с размери 32,60 x 26,00 x 9,49 cm, който е оборудван с безчеткови двигатели за невероятен обхват и камерата – която работи върху гимбъл , който може да се надгражда, така че не е нужно да се притеснявате за вашата инвестиция, че ще е остаряла след няколко време.

Очевидно, въпреки че Zino 2+ е по-евтин от Air 2, той има подобни или дори по-добри характеристики от своя конкурент.

Вашият коментар