Ревю на дрон Hubsan ZINO MINI PRO REFINED

Hubsan ZINO MINI PRO REFINED

Hubsan ZINO MINI PRO REFINED разполага с UHD камера с 1/1.3″ 48MP CMOS сензор за изображения и F1.85 обектив. Може да записва 4K@30fps видеоклипове с до 200Mbps. Предлага се с вградена памет от 64 GB за локален запис.

Благодарение на комуникацията Sync Leas 4.0, изданието REFINED има обхват от 15 км, което е с 5 км по-дълго от предшественика му. По отношение на живота на батерията, той може да се рее до 36 минути или да лети 40 минути при оптимални условия (без вятър).

Технологията за управление на полета от четвърто поколение допълнително подобрява обучението и адаптивността към смущенията на околната среда, особено способността за излишна корекция на грешки на GPS данните, и значително подобрява стабилността на полета на дрона в сложна електромагнитна среда.

Неговата система за визуално избягване на препятствия от второ поколение (SVOA 2.0) подобрява способността за самокоригиране на цялата зрителна система и подобрява надеждността и стабилността на избягването на препятствия чрез динамичното сливане на многоканалните данни.

Характеристики и спецификации на Hubsan ZINO MINI PRO REFINED

 • Покритие от въглеродни влакна и компактен размер със сгъваеми рамена
 • Контролер за полети от 4-то поколение
 • Система за отчитане на препятствия от второ поколение
 • ATVT 3.5 Система за проследяване/следене
 • Sync Leas 4.0 15 км цифрово видео предаване + опционална 4G GSM комуникация
 • Смарт батерия от 3-то поколение с до 40 минути време на работа
 • 1/1.3″ 48MP F1.85 CMOS камера с 4K@30fps видеозапис
 • До 200Mbps видео битрейт
 • 3-осна механична стабилизация на изображението
 • Блокбъстър видео режим и режими Super Night

Hubsan ZINO MINI PRO REFINED: 15KM обхват + 4G комуникационен модул

Новият REFINED ZINO MINI PRO на Hubsan е може би първият дрон в своя тегловен клас с опционална 4G комуникация. Модулът се инсталира отгоре на дрона  и се свързва към USB порта.

4G технологията може да подобри стабилността на безжичната връзка на дроновете, когато летят на ниска надморска височина. Syncleas 4.0 ще си сътрудничи с 4G мрежата, за да гарантира, че дронът може да покрива по-големи пространства. Ако предаването на изображения SyncLeas4.0 е възпрепятствано или блокирано, системата автоматично ще активира 4G връзката, за да гарантира, че управлението на вашия дрон няма да бъде прекъснато.

One thought on “Ревю на дрон Hubsan ZINO MINI PRO REFINED

 1. Pingback: clindamicina 300 mg in english

Comments are closed.